Välkommen till Buffalo's katteri

Buffalo's är en liten kattuppfödning som ligger i Karlskrona, Blekinge. Jag föder upp rasen Maine coon. Jag har haft en kull av rasen Norsk skogkatt men inriktar mig mer på Maine coon nu.

Mitt mål är att avla fram rastypiska, sunda, friska och tillgivna Maine cooner. Jag följer därför Maine Coon-kattens hälsoprogram och använder bara avelskatter som är testade för HCM, HCM-DNA, SMA, PKd och HD.

Välkomna att kika runt på min sajt och lämna gärna ett litet tassavtryck i min gästbok. Om ni vill komma i kontakt med mig så finns mina uppgifter på fliken kontaktsida.

 

 S*Catsson's Stina blev World Champion 29/3 - 14S*Catsson's Stina World Champion

 

S*Catsson's Stina blev World Premier 25/3 -18

S*Catsson's Stina World Premier

 

Buffalo's Aslan blev World Champion 10/5 -15

Buffalo's Aslan World Champion

 

 

Buffalo's Aslan blev World Premier 28/4 -18

Buffalo's Aslan World Premier

 

G1RibbonPawpedsG2

Jag har tagit examen i PawPeds internetkurs G1 och G2

 

Besökare idag: 1266 | Denna månad: 5874 | Totalt: 597611

Nyheter

Helgens resultat 10-11 September

2016-09-14 18:35

Det var verkligen en lyckad helg! Hela utställningen var bra och det fanns inget att klaga om. Buffalo's Aslan tog CAGPIB båda dagarna. S*Catsson's Stina (Cajsa) tog CAGPIB båda dagarna. Hon blev nominerad båda dagarna. På lördagen blev hon bästa hona kastrat och sedan BÄSTA kastrat. Vilken känsla, jag skakade, var så glad. Var sedan uppe mot de andra 2 kastraterna som hade vunnit sina hårlag, där vann en exotic. Hon blev V2 på lördagen. På söndagen blev hon V1 och bästa hona veteran, var uppe mot en 13-årig fin helig birma, det blev oavgjort i rösterna, så en domare fick bestämma och tog birman. Hon blev även bästa kastrat hona och var sedan uppe mot en skogis, skogisen fick 1 röst mer. Hon var med i ringen för kastrater och kom på 6:e plats av 18. Nu längtar vi tills nästa utställning som är 15-16 oktober i Varberg.


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S