Välkommen till Buffalo's katteri

Buffalo's är en liten kattuppfödning som ligger i Karlskrona, Blekinge. Jag föder upp rasen Maine coon. Jag har haft en kull av rasen Norsk skogkatt men inriktar mig mer på Maine coon nu.

Mitt mål är att avla fram rastypiska, sunda, friska och tillgivna Maine cooner. Jag följer därför Maine Coon-kattens hälsoprogram och använder bara avelskatter som är testade för HCM, HCM-DNA, SMA, PKd och HD.

Välkomna att kika runt på min sajt och lämna gärna ett litet tassavtryck i min gästbok. Om ni vill komma i kontakt med mig så finns mina uppgifter på fliken kontaktsida.

 

 S*Catsson's Stina blev World Champion 29/3 - 14S*Catsson's Stina World Champion

 

S*Catsson's Stina blev World Premier 25/3 -18

S*Catsson's Stina World Premier

 

Buffalo's Aslan blev World Champion 10/5 -15

Buffalo's Aslan World Champion

 

 

Buffalo's Aslan blev World Premier 28/4 -18

Buffalo's Aslan World Premier

 

G1RibbonPawpedsG2

Jag har tagit examen i PawPeds internetkurs G1 och G2

 

Besökare idag: 1263 | Denna månad: 5871 | Totalt: 597608

Nyheter

Kattutställning i Oldenburg, Tyskland 5-6 November

2016-11-11 21:02

Jag och pappa åkte till Oldenburg som ligger i Tyskland helgen 5-6 november. Med oss åkte också Annika Brånhede och Lili-Marlene Karlsson från Hallandskatten. Ett till gäng från Sverige åkte också till Tyskland, Kerstin med sina barn Andreas och Elin, Samt Annika Ljung som är medlemmar i Hallandskatten. I vår bil hade vi 7 katter så det var rätt fullt! Även den här gången var det en stor djurmässa. Resan ned gick bra trots massa regn i Sverige och Danmark. Det var Freesenkatten som arrangerade som vanligt utställningen. På lördagen var det ca 120 katter och det var Oriental korthår-Siames special. I kastratringen var det 8 katter därav 7 katter var från Sverige. Min Maine Coon hona WC S*Catsson's Stina kom på 1:a plats. Hon blev även Bäst i Ras och hon tog titeln Grand Internationell Premier och blev bästa kastrathona. Buffalo's Aslan tog CAGPIB och domarens bästa. Min mammas katt Buffalo's Marilyn Manson tog titeln Internationell Premier. Michaela Karlssons huskatt Celcius tog sitt cert, blev Bäst i Ras och även bästa huskatt hane. På söndagen var det Maine Coon special, tyvärr så var det ej många Maine Cooner där. I kastratringen var det 10 katter den här gången. På 4:e plats kom Buffalo's Marilyn Manson, på 3:e plats kom Annikas huskatt Pippi-Liza, på 2:a plats kom Elins siames och på 1:a plats kom en tysk Helig Birma. Huskatten Celcius blev återigen Bäst i Ras och bästa huskatt hane. Min Buffalo's Aslan tog titeln Grand Internationell Premier och domarens bästa. Min S*Catsson's Stina blev bästa kastrathona. Båda dagarna avslutades runt 18.00 tiden. Jag och alla andra som var med var väldigt nöjda med resultaten och det trevliga sällskapet. 

DSC03763

 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S