Välkommen till Buffalo's katteri

Buffalo's är en liten kattuppfödning som ligger i Karlskrona, Blekinge. Jag föder upp rasen Maine coon. Jag har haft en kull av rasen Norsk skogkatt men inriktar mig mer på Maine coon nu.

Mitt mål är att avla fram rastypiska, sunda, friska och tillgivna Maine cooner. Jag följer därför Maine Coon-kattens hälsoprogram och använder bara avelskatter som är testade för HCM, HCM-DNA, SMA, PKd och HD.

Välkomna att kika runt på min sajt och lämna gärna ett litet tassavtryck i min gästbok. Om ni vill komma i kontakt med mig så finns mina uppgifter på fliken kontaktsida.

 

 S*Catsson's Stina blev World Champion 29/3 - 14S*Catsson's Stina World Champion

 

S*Catsson's Stina blev World Premier 25/3 -18

S*Catsson's Stina World Premier

 

Buffalo's Aslan blev World Champion 10/5 -15

Buffalo's Aslan World Champion

 

 

Buffalo's Aslan blev World Premier 28/4 -18

Buffalo's Aslan World Premier

 

G1RibbonPawpedsG2

Jag har tagit examen i PawPeds internetkurs G1 och G2

 

Besökare idag: 1478 | Denna månad: 6086 | Totalt: 597823

Nyheter

Riga, Lettland 29-30 April

2017-05-17 14:47

Jag, lillasystern Michaela och vår pappa Anders var iväg på kattutställning i Riga, Lettland, en world show som arrangerades av CAT's MEOW. Buffalo's Aslan, S*Catsson's Stina och huskatten Celcius var med. Vi åkte från Stockholm på torsdagen, var framme på fredagen, åkte igen på söndagen. Vi har varit där en gång innan så vi visste hur det var. Bodde på ett annat hotell denna gång som låg mycket närmare utställningshallen. Michaelas katt var den enda huskatten. Min Cajsa var näst äldst av alla katter. Alla tog sina cert och alla blev nominerade också. Celcius blev Best in show household pet. Dom har en helt annan uttagningsschema än i Sverige. Dom slog ihop alla kastrater oavsett hårlag så mina katter hade många emot sig. S*Catsson's Stina kom 3:a av 11 i kastratringen på lördagen. Celcius kom 3:a i masterringen för kastrater. På söndagen hann vi tyvärr inte med panelen eftersom vi var tvungna hinna med båten och det var förstås väldigt surt. Med det sagt så blir det nog inte Riga fler gånger för oss på väldigt länge.

231___catsmeow29042017-80


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S